Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés ügyében folytatódik a tárgyalás

Megosztás

Csaknem 130 késszúrással ölte meg egy 23 éves férfi még 2021 végén Jászladányban a feleségét, aki megcsalta őt. A férfit az egyenruhások elfogták, tárgyalása kedden folytatódik.

Az ügy lényege, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 2022. augusztus 5-én különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 23 éves büntetlen előéletű férfival szemben, aki 2021. december 30-án jászladány otthonukban egy 7 centiméter pengehosszúságú késsel csaknem 130 késszúrással megölte feleségét, azután, hogy a nő elmondta, hogy megcsalta.

Az ügyben a június 13-ára kitűzött tárgyaláson előreláthatóan igazságügyi szakértőket hallgatnak meg és iratismertetést tartanak. 

A közzétette rendőrségi felvételeken az látszik, hogy a tettes által használt kés kettétört.

A rendőrség 2021. december 30-án azt közölte, hogy a 112-es segélyhívószámra érkezett bejelentés egy jászladányi lakostól 17 óra 20 perc körül. A rendelkezésre álló adatok szerint a bejelentő jászladányi lakcímére érkezett haza a délutáni órákban, amikor az ingatlan egyik szobájában a családtagját holtan találta.

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek